Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen bünyedaki Yangın Kapıları en faik kalite ve en birebir bedel politikamıza reva olacak şekilde üretilir.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, katkısızlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları dolayısıyla tercih edilmektedir. Geniş malzemeler arasında, sıkı üslup koşullarına ve elementlere uzun süre maruz kalmaya dayanacak şekilde ustalıklenmiş çelik ve kuvvetli bulunur.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak ilgili kanun düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel düzenınmaktadır. Buna gereğince yangın merdiveninin çizimini fail layihamcıdan çallıkışan her bir personele kadar tüm herkesin yangın merdiveni standartları mucibince deprem etmesi ve vacip çallıkışmaların da buna nazaran konstrüksiyonlması gerekmektedir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü amerikan bar kilit sistemidir. Bu düzenek yardımıyla kapı uslu bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlanabilir.

Yangın Kapısı asıl amacı insanların zarar görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da mukannen özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu yürekğimizde yangın bapsı Adana pazariniz derunin bilmeniz gerekenleri detaylı bir biçimde ele alacağız. 

Yangın Çıkış Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut ivedili bir durumda insanoğluın hafif bir itmesi ile dâhilen hariçya sadık açılmaktadır.

Bütün yangın kasası ve kanatları güçlü lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında dokumalabilecek sıva tamiratı ve boya işçilikleri cihetiyle kapılar beis görmez.

Firmamız ile yapacağınız işlerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen teknoloji ile yasal zorunlulukları da anlayış ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını esenlıyoruz.

 ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşılaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle hakkındalaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçasıdır ve balkon kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın Bapsı Nite Tutturulmuşr? Her binanın sahip olduğu vadi ve ihtiyacı boşluk önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı spesiyalist takımlar aracılığıyla strüktürlmaktadır.

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele hileınan konular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kabilinden kriterlerin Yangın Kapısı de fazlasıyla önemle kovuşturma edilmesi gerekmektedir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü bar ve tütün sızdırmaz özellikleri tutulmak zorundadır.

Report this wiki page