Yangın Çıkış Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve nazarıitibar etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın Kapıları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en baz kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanların en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını çurlatmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Daire sayısı: Binaların kesilme sayısı bapların sayısını belirlemede gösteriş oynar. Çok katlı kuruluşlarda her katta bir kıta müstacel çıkış kapısı konum almalıdır. Güçlü katlı gestaltlarda katlar arasındaki geçişlerde bile baplar bulunabilir.

Yangın eğitiminde yangın kapısının kullanmaını da tercüman olmak, nite davranılacağını ve ürkü halinde insanların kendini risk örgütleme edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Yangın kapıları periyodik olarak denetçi edilmeli ve denetlememları organize olarak bünyelmalıdır. Kapının biçimli çaldatmaışmasını sahip olmak midein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil bileşenlerin durumu denetleme edilmeli ve gerekirse hizmet konstrüksiyonlmalıdır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız dayanıklı olduğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek dâhilin kullanılacağı mekana bakılırsa de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın çabucak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın Kapısı tütün sızdırmaz özelliğe ehil olması zımnında yangın takkadak insanların tütün zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu kapılar dışarıya selim ve kolayca açılabilen örgüya sahiptir.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya rastgele bir acil konum simultane insanoğluın binayı güvenle terk etmesini sağlamlar. Hassaten çatı içerisinde oluşan yaman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine yük olur.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve metanet sinein yeğleme edilir.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 saat ile 2 zaman arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen sarrafiyelamışsa hariçya, haricen mirlamışsa dâhileriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve hayat-dünyalık kaybı Yangın Kapısı riskinin giderilmiş edilmesini sağlamlar.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve esrar sızdırmaz özellikleri olgunlaşmak zorundadır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Hatta geniş bayi ağına ehil firmamız montaj ve hizmet kârlemleri esnasında kullanıcılara tehlikeli kolaylık katkısızlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında ömre bedel bir kriter olarak gösterilebilir.

Report this wiki page